Framsohn Frottier on yli 100 vuotta toiminut korkealuokkaisten, pehmeiden froteiden ja kylpytakkien valmistaja Itävallassa. Tuotteet tehdään alusta loppuun omassa tehtaassa, niillä on Ökotex 100 hyväksyntä. Framsohnin froteet erottuvat muista mm. ylellisen pehmeällä laadullaan, huippuluokan viimestelyllään, ihanilla väreillään ja pitkällä käyttöiällään.

A Touch of Nature
Framsohn -yhtiö on valmistanut vuosikymmenien ajan korkealuokkaisia froteetuotteita kuvankauniissa Waldviertelissä. Pohjois-Itävallan metsäalueella on vuosisatojen perinteet kankaiden kudonnalle ja valmistukselle.
Perheyhtiönä perustamisestaan lähtien toimineena yhtiönä olemme painottaneet erityisesti ihmisen ja luonnon yhteyttä. Siksi koko tuotantomme ja tuotteiden viimeistelyt tehdään saman katon alla omassa tehtaassamme Heidenreichsteinissa. Tämä on poikkeuksellista, koska useat muut yritykset ovat ulkoistaneet tuotantonsa ulkomaille. Me kuitenkin jätämme jalostusarvon alueellemme ja tämä auttaa myös ympäristöä, koska pitkät kuljetusmatkat voidaan poistaa.
Heidenreichsteinissa on poikkeuksellisen pehmeä vesi luonnostaan, ja se auttaa meitä valmistamaan uskomattoman pehmeitä pyyhkeitä ja värjäämään ne erityisen hellävaraisella tavalla. Vesi suodatetaan kokonaan ilman kemikaaleja. Tämä säilyttää puuvillan luonnollisen pehmeyden. Ja jälkikäsittelyiden tuloksena palautamme esimerkillisen puhdasta vettä takaisin luonnon kiertokulkuun.

Näytetään tuotteet 1-3 / 3

Froteepyyhe Framsohn Organic Touch

Alk. 16,90

Vaihtelee mallin mukaan

Valitse

Froteepyyhe Framsohn Premium 500 g/m2

Alk. 14,60

Vaihtelee mallin mukaan

Valitse
Aacon Oy - verkkokaupparatkaisut