Asiakkuus
Asiakkuus syntyy kun asiakas tekee tuotetilauksen. Tilaus edellyttää seuraavia henkilötietoja: Asiakkaan oma nimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero (vapaaehtoinen).

Henkilötietojen käsittely
Sisustus1.fi:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen; rekisteritietoja ei luovuteta eteenpäin muille osapuolille. Sisustus1.fi lähettää mahdollisia sähköposti- tai tekstiviestejä ainoastaan sellaisille asiakkaille, jotka ovat itse antaneet lähettämiseen luvan. Asiakkaan pankki- tai luottokorttien tiedot eivät ole Sisustus1.fi:n henkilökunnan nähtävissä. Kaikki tiedonsiirto sekä maksut tapahtuvat aina suojatun yhteyden kautta.

Evästeet (cookies)
Sisustus1.fi:n verkkokaupan internetsivuilla käytetään evästeitä (cookies). Sivujen toiminnan kannalta on välttämätöntä, että internetselain sallii evästeet. Evästeiden avulla kerätään teknisiä tietoja ja tietoa sivujen käytöstä. Tietojen avulla kehitetään myös sivustoa vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita.

REKISTERISELOSTE
Rekisterinpitäjä
Sensiprima OY, Lautamiehentie 1
02770 Espoo, Suomi
puh. 010 321 4000
e-mail: info@sisustus1.fi
Yritystunnus: 2858200-6

Rekisterin nimi:
Sisustus1.fi:n asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisteri on tarkoitettu Sisustus1.fi ja asiakkaiden väliseen asiakassuhteen hoitoon. Rekisteriä ei käytetä ilman asiakkaan suostumusta Sisustus1.fi:n suoramarkkinointiin. Rekisteritietojasi voidaan luovuttaa yritysasiakkaita koskevissa palvelu- tai markkinointitarkoituksissa maahantuojana ja tukkuna toimivan Sisaryhtiö Import Numero 1 Oy:n käyttöön.

Rekisterin sisältämät tiedot
  • Käyttäjän henkilökohtaiset tiedot (etunimi, sukunimi)
  • Käyttäjän yhteystiedot (kotiosoite, puhelinnumero, sähköposti)
  • Uutiskirjeen tilauksen hyväksyminen
  • Tilaustiedot
  • Tilatut tuotteet
  • Tilauksen päivämäärä
  • Tilauksen maksutapa
  • Viitenumero
  • Tilaushistoria
  • Internet-palvelimen tekniset tiedot (sisältävät käyttäjän IP-osoitteen ja tietoja käyttäjän selaimesta)

Tietojen luovutus ja salassapito
Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille osapuolille eikä EU:n ulkopuolelle. Tiedot on tallennettu Sensipriman omaan palvelinjärjestelmään ja niihin on pääsy ainoastaan Sensipriman henkilökunnalla ja valtuutetuilla järjestelmän ylläpitäjillä. Lisätietoja asiakasrekisteristämme saat yllä olevasta osoitteestamme.

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan, kun on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki sitä vaatii.
Pyrimme päivittämään tietoja sekä poistamaan tarpeettomia tietoja säännöllisesti. Poistamme lähtökohtaisesti yli kaksi vuotta käyttämättömänä olleet tiedot, edellyttäen ettei tietojen säilyttämiselle ole muuta, esimerkiksi palveluidemme turvallisuuden varmistamiseen liittyvää, tai lakisääteistä perustetta.

Huomaathan, että esimerkiksi kirjanpitolaki velvoittaa säilyttämään kirjanpitoaineistoa vähintään kuuden (6) vuoden ajan tilikauden päättymisestä lukien.
Asiakkaalla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, mikäli kokee kohdanneensa vääryyttä tässä asiassa.
Asiakkaalla on milloin tahansa oikeus peruuttaa suostumus, jos on aiemmin sellaisen myöntänyt. Se tulee tehdä kirjallisesti yhteydenottolinkin kautta rekisterin pitäjälle.

Tietojasi säilytetään palveluntarjoajiemme palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Huolehdimme siitä, että käsittely täyttää sovellettavan lainsäädännön vaatimukset ja suojatoimet, joilla pyritään estämään henkilötietojen vahingossa tapahtuva tai lainvastainen tuhominen, hävittäminen, muuttaminen, luvaton luovuttaminen taikka luvaton pääsy tietoihin.

Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina ja pääsy niihin on rajattu vain työssään tietoja tarvitseville henkilöille. Sitoudumme myös olemaan luovuttamatta ja paljastamatta henkilötietoja muille kuin sellaisille työntekijöille tai muille henkilöille (ml. mahdolliset alihankkijat), joiden on tarpeen tuntea kyseinen tieto sovittua tarkoitusta varten ja jotka ovat palvelu- tai muiden sopimustensa perusteella taikka lakisääteisesti velvollisia pitämään tiedon luottamuksellisena. Pääsy henkilötietoihisi on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.
Emme suorita rekistöröityjen henkilökohtaisiin ominaisuuksiin perustuvaa profilointia tai automaattiseen päätöksentekoon johtavaa tietojen käsittelyä.

Aacon Oy - verkkokaupparatkaisut